Bert

Wat de exacte reden is geweest is niet duidelijk maar toen Bert 18 werd besloot hij dat het een goed idee was om eerst maar het motorrijbewijs te gaan halen, “auto rijden kan nog wel als ik oud ben”.

Tot zijn 21e heeft Bert alleen motor gereden en toen toch maar zijn autorijbewijs gehaald. Tot begin jaren 90 i.v.m. werk en gezin alleen auto gereden maar in 1993 weer begonnen als “heropstapper”, en sindsdien heel veel kilometers gemaakt in Nederland (woon/werk en plezier) en vakantie reizen door oa Frankrijk en Duitsland.

Door een beursactie heeft Bert kennis gemaakt met de USA en U.S.Bikers en na zijn eerste motorreis door Amerika vastgesteld dat motorrijden in Amerika wel heel erg geweldig is.
Bert sprak na zijn eerste motorreis door Amerika de legendarische woorden “Nu weet ik wat ik wil worden als ik groot ben, reisleider voor motorreizen in Amerika”.

Na diverse motorreizen in Amerika heeft Bert inmiddels meer dan 26 staten bezocht en ziet hij het reisleider zijn dan ook als een geweldige mogelijkheid om zijn ervaring en kennis van Amerika met andere motorrijders te delen en hen de mooiste plekjes van Amerika te laten zien.

Bert is meestal opgewekt en houdt van een geintje op zijn tijd, waarbij uiteraard het welbevinden van de klanten altijd voorop staat.

Onze reisleiders...

:)