Algemene informatie

Algemene Informatie Groepsreizen

All Inclusive:
Alle georganiseerde groepsreizen van U.S.Bikers zijn all inclusive. Bij de reissom inbegrepen zijn de vliegtickets, de huur van de motor, de hotel/motel overnachtingen. Ook de brandstofkosten en entree State parken zijn bij de reissom inbegrepen.

De Nationale Parken zijn niet inbegrepen bij de reissom, deze kosten bedragen 40 dollar per motor en dient in Amerika te worden voldaan. 


De Hotels / motels.
Tijdens onze reizen gaan we uit van twee personen per kamer. Wil je echter alleen op een kamer dan kan dat tegen een meerprijs. Alle hotelkamers zijn voorzien van toilet, douche/bad, televisie en in de meeste gevallen airco. In nagenoeg alle motels is Wifi beschikbaar.

 

Verzekeringen.
Alle motoren zijn voorzien van een basisverzekering en is er in geval van schade een eigen risico. U.S.Bikers biedt de mogelijkheid om middels een V.I.P. verzekering dit eigen risico af te dekken. Deze V.I.P. verzekering wordt in Nederland afgesloten bij de Europeesche verzekering. Meer informatie over de motorverzekeringen vind je op onze website.


De maaltijden:
De maaltijden zijn niet bij de reissom inbegrepen. De restaurants en/of eetgelegenheden zijn over het algemeen betaalbaar en ruim aanwezig.


Rijbewijs en paspoort:
Een geldig paspoort en rijbewijs zijn verplicht. De minimum leeftijd voor deelname is 21 jaar.


Helm en kleding:
Zorg voor een passende helm en goede motorkleding. Al is het meestal stralend weer, hoog in de bergen kan het soms ook flink koud zijn. 


Bagage:
Bagage van motorrijder en bijrijder worden in de volgauto vervoerd. Voor de kleine bezittingen is op bijna elke motor bergruimte. Je hebt dus je fototoestel, zonnebril en zonnebrandcrème altijd bij de hand.


Aantal deelnemers.
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal van 6 motorrijders om de reis door te laten gaan. Het maximum aantal is 16 motoren. Annuleren als gevolg van onvoldoende deelnemers is een recht van U.S.Bikers en geen plicht.
Mocht de reis niet door kunnen gaan dan maken wij dat minimaal 6 weken voor vertrek kenbaar. Uiteraard wordt de aan ons geheel of gedeeltelijk betaalde reissom volledig gerestitueerd. Ook is het mogelijk om kosteloos om te boeken naar een andere reis.


Algemeen:

Somige deelnemers hebben een voorkeur voor een of meerdere reisleiders. U.S.Bikers kan echter niet garanderen dat de door uw gewenste reisleider mee gaat.

Zowel aan de controle van deze website als aan onze prijzen is veel zorg besteed. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van type- en zetfouten. Ook kan de definitieve route afwijken van de vermelde route op de website.
 
:)