Indian Trails

Indian Trails zijn een netwerk van wegen die al grotendeels stammen uit de tijd van het wilde westen. Deze wegen leiden ons langs de mooiste plaatsen in het Westen van Amerika en omdat wij veelal gebruik maken van dit oude wegennet heet deze route de "Indian trails".

De route is in totaal ongeveer 2800 mijl lang en we zijn 16 dagen onderweg. Naast de oude Indian Trails gaan we ook nog over een deel van de oude Route 66 en doen we verschillende parken aan. De Indian Trails route is een mix van overweldigende natuur en de mooiste wegen die het westen van Amerika ons te bieden heeft.

De Route

Reisprogramma:

 • Dag 1 : Vertrek & vlucht

  Vertrek van Schiphol naar San Francisco.

 • Dag 2. San Francisco - San Simeon (205 mijl)

  Grotendeels over de Cabrillo Highway gaan we langs de oceaan naar San Simeon. De geweldige vergezichten over de oceaan en de prachtige kustlijn van Californië garanderen een fantastische dag.

 • Dag 3. San Simeon - Los Angeles (255 mijl)

  Vandaag de etappe naar Los Angeles. In Los Angeles nemen we even een kijkje bij Venice Beach en Santa Monica Boulevard dat bij motorrijders vooral bekend is als het eindpunt van de Route 66.

 • Dag 4. Los Angeles - Barstow (175 mijl)

  We beginnen de dag met een ontbijtje in Hollywood. Na het ontbijt bekijken we de sterren op Hollywood Boulevard en brengen we een bezoek aan het Chinese Theather. Vervolgens weer op de motor via een prachtige bergpas door naar Barstow.

 • Dag 5. Barstow - Kingman (205 mijl)

  Vandaag gaan we voor het grootste deel over de oude Route 66. Naast uitgedroogde zoutmeren, ghost towns en prachtige vergezichten zullen we ook een kijkje gaan nemen bij de Amboy Crater. Vervolgens rijden we via de beroemde Sitgreaves Pass door naar Kingman, "the heart of the Route66".

 • Dag 6. Kingman - Flagstaff (245 mijl)

  Vandaag gaan we verder via Route 66 en komen in bekende ghost towns als Hackberry en Seligman. Daarnaast gaan we een kijkje nemen in Jerome. Na Jerome gaan we naar the Red Rocks of Sedona, bekend van vele western films, om vervolgens door te rijden naar ons hotel in Flagstaff. 

 • Dag 7. Flagstaff - Cameron (140 mijl)

  Vandaag staat in het teken van de Grand Canyon. Naast het bekijken van de Grand Canyon vanaf de grond is er de mogelijkheid om een helikoptervlucht boven de Canyon te maken.We rijden vervolgens Indianengebied binnen en overnachten we in Cameron.

 • Dag 8. Cameron - Blanding (205 mijl)

  De dag van vandaag draait om Monument Valley. In Monument Valley, bekend van vele films, komt het “easy rider”, gevoel volledig tot zijn recht. Na Monument Valley gaan we via Mexican Hat naar ons hotel in Blanding.

 • Dag 9. Blanding - Escalante (240 mijl)

  Een stukje terug de 95 op Canyon Land in waar we vele prachtige canyons zullen zien. Als afsluiting rijden we via het prachtige berglandschap van Garfield County door naar Escalante. Deze dag is door de vele spectaculaire valleys en canyons met aansluitend de groene bergen echt onvergetelijk.

 • Dag 10. Escalante - St. George (185 mijl)

  Vandaag gaat de route verder door het prachtig landschap van Utah. We bezoeken het Bryce Canyon National Park en rijden dan door het Zion park door naar ons hotel in St. George.

 • Dag 11. St. George - Las Vegas (195 mijl)

  Vandaag een relatief korte rit maar daarom niet minder bijzonder. We rijden langs Lake Mead naar de wereldberoemde Hoover Dam. Bij de Hoover Dam hebben we de tijd om rond te kijken alvorens we doorrijden naar "the entertainment hoofdstad van de wereld", Las Vegas.

 • Dag 12. Las Vegas - Bishop (290 mijl)

  Na een laatste rit over de Strip gaan we naar Death Valley. Na diverse plaatsen te hebben bekeken gaan we via Lone Pine door naar Bishop. Op de weg van Lone Pine naar Bishop zullen links van ons de bergtoppen van de Sierra Nevada te zien zijn.

 • Dag 13. Bishop - Manteca (250 mijl)

  Terug in Californië gaan we vanaf Bishop over de Tioga Pass naar Yosemite National Park. Dit park is bekend om zijn prachtige natuurschoon en enkele hoge watervallen. Mocht door slecht weer de Tioga Pass afgesloten zijn dan passen we de route aan.

 • Dag 14.Manteca - San Francisco (140 mijl)

  Vandaag alweer de laatste rit. Van Livermore gaan we naar San Francisco.
  San Francisco staat bekend als de meest liberale stad van Amerika en is onder andere bekend van de Golden Gate Bridge, de Cable Cars en natuurlijk van de mist. In San Francisco hebben we de gelegenheid om wat indrukken op te doen van de stad. Natuurlijk gaan we een kijkje nemen bij de Golden Gate Bridge en als het weer het toelaat zullen we in de verte Alcatraz zien liggen.

 • Dag 15, Terugreis

  Terugreis.

 • Dag 16.

  Aankomst Schiphol

Nu online boeken!

Vertrekdata

Prijzen

 • Categorie 2 €4,600,-
 • Categorie 3 €4,950,-
 • Categorie 4 €5,200,-
 • Categorie 5 €5,450,-
 • Duo Passagier €2,475,-
Meer info & bijkomende kosten

Bijkomende kosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief retourvlucht Schiphol - San Francisco, Hotel/motel overnachtingen, huur van de motor, brandstof, volgauto, reisleiding. De entree van de Nationale parken zijn niet inbegrepen. Hiervoor kunt u in Amerika een Nationale Parken Pas aanschaffen. Er mogen 2 motoren op een pas de parken binnen, de prijs per motor is 40 dollar voor de gehele reis.

De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per hotel/motel kamer.Mocht u alleen op de kamer willen slapen dan hanteren wij een toeslag voor een éénpersoonskamer van €45,00 per nacht per kamer.

De prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief vluchttoeslagen. De vluchttoeslag bedraagt momenteel € 367,- per vliegticket maar kan door locale regelgeving en brandstoftoeslagen variëren.

Alle motoren zijn verzekerd en bij schade heeft u een eigen risico van 1.500,- euro. Middels een V.I.P. verzekering kunt u dit eigen risico herverzekeren. Deze herverzekering kost 15 euro per motordag en uw heeft dan geen eigen risico

Alle prijzen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, afgedrukt in Euro.

Parken die we bezoeken:

Steden die we bezoeken:

Bijzonderheden:

Impressies van de “Indian Trails” motorreis:

Enthousiast geworden? Boek dan nu uw unieke “Indian Trails” motorreis !

Nu online boeken!
:)