Indian Trails Special

de "Indian Trails Special", is een uitgebreide Indian Trails met net even wat meer.
De route is in totaal ongeveer 3.200 mijl lang en we zijn 19 dagen onderweg. Naast de oude Indian Trails gaan we ook nog over een deel van de oude Route 66 en bezoeken we nagenoeg alle belangrijke parken van het westen van America.

Als extra uitstapje gaan we naar het Sequoia National Park, bekend van de Giant Sequoia Trees.

De Indian Trails Special route is een mix van overweldigende natuur, veelzijdig steden en de mooiste wegen die het westen van Amerika ons te bieden heeft.

De Route

Reisprogramma:

 • Dag 1 : Vertrek & vlucht

  Vertrek van Schiphol naar Los Angeles.

 • Dag 2. San Francisco - San Simeon (245 mijl)

  Grotendeels over de Cabrillo Highway gaan we langs de oceaan naar het zuiden. De geweldige vergezichten over de oceaan en de prachtige kustlijn van Californië garanderen een fantastische dag.

 • Dag 3. San Simeon - Los Angeles (255 mijl)

  Vandaag de etappe naar Los Angeles. In Los Angeles nemen we even een kijkje bij Venice Beach en Santa Monica Boulevard dat bij motorrijders vooral bekend is als het eindpunt van de Route 66.

 • Dag 4. Los Angeles - Barstow (175 mijl)

  We beginnen de dag met een ontbijtje in Hollywood. Na het ontbijt bekijken we de sterren op Hollywood Boulevard en brengen we een bezoek aan het Chinese Theather. Vervolgens weer op de motor via een prachtige bergpas door naar Barstow.

 • Dag 5. Barstow - Kingman (205 mijl)

  Vandaag gaan we voor het grootste deel over de oude Route 66. Naast uitgedroogde zoutmeren, ghost towns en prachtige vergezichten zullen we ook een kijkje gaan nemen bij de Amboy Crater. Vervolgens rijden we via de beroemde Sitgreaves Pass door naar Kingman, "the heart of the Route66".

 • Dag 6. Kingman - Flagstaff (245 mijl)

  Vandaag gaan we verder via Route 66 en komen in bekende ghost towns als Hackberry en Seligman. Daarnaast gaan we een kijkje nemen in Jerome. Na Jerome gaan we naar the Red Rocks of Sedona, bekend van vele western films, om vervolgens door te rijden naar ons hotel in Flagstaff. 

 • Dag 7. Flagstaff - Cameron (140 mijl)

  Vandaag staat in het teken van de Grand Canyon. Naast het bekijken van de Grand Canyon vanaf de grond is er de mogelijkheid om een helikoptervlucht boven de Canyon te maken.We rijden vervolgens Indianengebied binnen en overnachten we in Cameron.

 • Dag 8. Cameron - Blanding (205 mijl)

  De dag van vandaag draait om Monument Valley. In Monument Valley, bekend van vele films, komt het “easy rider”, gevoel volledig tot zijn recht. Na Monument Valley gaan we via Mexican Hat naar ons hotel in Blanding.

 • Dag 9. Blanding - Escalante (240 mijl)

  Een stukje terug de 95 op Canyon Land in waar we vele prachtige canyons zullen zien. Als afsluiting rijden we via het prachtige berglandschap van Garfield County door naar Escalante. Deze dag is door de vele spectaculaire valleys en canyons met aansluitend de groene bergen echt onvergetelijk.

 • Dag 10. Escalante - St. George (185 mijl)

  Vandaag gaat de route verder door het prachtig landschap van Utah. We bezoeken het Bryce Canyon National Park en rijden dan door het Zion park door naar ons hotel in St. George.

 • Dag 11. St. George - Las Vegas (195 mijl)

  Op naar Las Vegas. Maar voor we naar Las Vegas gaan rijden we langs Lake Mead en brengen we een bezoek aan de wereldberoemde Hooverdam. Bij de Hoover Dam hebben we de tijd om rond te kijken alvorens we doorrijden naar "the entertainment hoofdstad van de wereld", Las Vegas.

 • Dag 12. Las Vegas

  Vandaag een rustige dag in Las Vegas. We hebben de gelegenheid om op ons gemak de stad te verkennen. Ook is er de mogelijkheid om een uitstapje te maken naar Lake Mead en de Hooverdam.

 • Dag 13. Las Vegas - Ridgecrest (250 mijl).

  Na een laatste rit over de Strip gaan we naar Death Valley. Na diverse plaatsen te hebben bekeken gaan we door naar ons hotel in Ridgecrest.

 • Dag 14. Ridgecrest - Lindsay 145 mijl)

  We laten de woestijnen definitief achter ons en gaan de bergen in. Via prachtig glooiende wegen rijden we door de foothills van de Sierra Nevada naar het plaatsje Lindsay, gelegen aan de voet van de Sierra Nevada.

 • Dag 15. Lindsay - Mariposa (210 mijl)

  Van Lindsay gaan we door het Sequoia National Park, beroemd om de grootste boom van de wereld, de General Sherman Tree door naar het plaatsje Mariposa, gelegen aan de voet van het Yosemite Park.

 • Dag 16. Mariposa - Manteca (200 mijl)

  De route van vandaag leidt ons door het Yosemite National Park. Dit park is bekend om zijn prachtige natuurschoon en enkele hoge watervallen. Na dit prachtige park rijden we door naar Manteca.

 • Dag 17. Manteca - San Francisco (140 mijl)

  Vandaag alweer de laatste rit. Van Livermore gaan we naar San Francisco.
  San Francisco staat bekend als de meest liberale stad van Amerika en is onder andere bekend van de Golden Gate Bridge, de Cable Cars en natuurlijk van de mist. In San Francisco hebben we de gelegenheid om wat indrukken op te doen van de stad. Natuurlijk gaan we een kijkje nemen bij de Golden Gate Bridge en als het weer het toelaat zullen we in de verte Alcatraz zien liggen.

 • Dag 18, Terugreis

  Vertrek vanuit Los Angeles.

 • Dag 19, Aankomst schiphol

  Aankomst op Schiphol

Nu online boeken!

Vertrekdata

Prijzen

 • Categorie 2 €5,150,-
 • Categorie 3 €5,500,-
 • Categorie 4 €5,650,-
 • Categorie 5 €5,950,-
 • Duo Passagier €2,650,-
Meer info & bijkomende kosten

Bijkomende kosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief retourvlucht Schiphol - San Francisco, Hotel/motel overnachtingen, huur van de motor, brandstof, volgauto, reisleiding. De entree van de Nationale parken zijn niet inbegrepen. Hiervoor kunt u in Amerika een Nationale Parken Pas aanschaffen. Er mogen 2 motoren op een pas de parken binnen, de prijs per motor is 40 dollar voor de gehele reis.

De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per hotel/motel kamer.Mocht u alleen op de kamer willen slapen dan hanteren wij een toeslag voor een éénpersoonskamer van €45,00 per nacht per kamer.

De prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief vluchttoeslagen. De vluchttoeslag bedraagt momenteel € 367,- per vliegticket maar kan door locale regelgeving en brandstoftoeslagen variëren.

Alle motoren zijn verzekerd en bij schade heeft u een eigen risico van 1.500,- euro. Middels een V.I.P. verzekering kunt u dit eigen risico herverzekeren. Deze herverzekering kost 12 euro per motordag en uw heeft dan geen eigen risico

De prijzen zijn exclusief de kosten van optionele uitstapjes in Page en Las Vegas.

Alle prijzen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, afgedrukt in Euro.

Parken die we bezoeken:

Steden die we bezoeken:

Bijzonderheden:

Impressies van de “Indian Trails Special” motorreis:

Enthousiast geworden? Boek dan nu uw unieke “Indian Trails Special” motorreis !

Nu online boeken!
:)