Indian Shortcut

Deze speciale korte motorreis is uniek in de reiswereld. De reis laat u in een korte tijd de prachtigste plekken van het westen van Amerika zien. Uiteraard is er de mogelijkheid om uw verblijf in Amerika te verlengen in San Francisco of in Las Vegas.

De route is in totaal bijna 2300 mijl lang en we zijn 13 dagen onderweg. Naast de oude Indian Trails gaan we ook over een deel van de oude Route 66 en doen we verschillende parken aan. De Indian Shortcut is een prachtige combinatie van overweldigende natuur en de mooiste wegen die het westen van Amerika ons in deze korte tijd te bieden heeft.

De Route

Reisprogramma:

 • Dag 1 : Vertrek naar San Francisco.

 • Dag 2 : San Francisco - San Simeon (200 mijl)

  Grotendeels over de Cabrillo Highway gaan we langs de oceaan naar San Simeon. De geweldige vergezichten over de oceaan en de prachtige kustlijn van Californië garanderen een fantastische dag.

 • Dag 3 : San Simeon - Los Angeles (255 mijl)

  Vandaag de etappe naar Los Angeles. In Los Angeles gaan we langs Venice Beach en Santa Monica Boulevard dat bij motorrijders met name bekend is als eindpunt van de Route 66.

 • Dag 4. Los Angeles - Barstow (175 mijl)

  We beginnen de dag met een ontbijtje in Hollywood. Na het ontbijt bekijken we de sterren op Hollywood Boulevard en brengen we een bezoek aan het Chinese Theater. Vervolgens weer op de motor via een prachtige bergpas door naar Barstow.

 • Dag 5 : Barstow - Kingman (240 mijl)

  We rijden vandaag voor het grootste deel over de oude Route 66. Naast uitgedroogde zoutmeren, ghost towns en prachtige vergezichten zullen we ook een kijkje gaan nemen bij de Amboy Crater. Vervolgens rijden we via Oatman over de beroemde Sitgraves Pass door naar Kingman. Het gebied rond Oatman is bekend geworden door the goldrush en later door de Route 66.

 • Dag 6 : Kingman - Flagstaff (245 mijl)

  Vandaag gaan we verder via Route 66 en komen in bekende ghost towns als Hackberry en Seligman. Daarnaast gaan we een kijkje nemen in Jerome. Na Jerome gaan we naar the Red Rocks of Sedona, bekend van vele western films, om vervolgens door te rijden naar ons hotel in Flagstaff. ’s Avonds is er gelegenheid om op stap te gaan in de beroemde Museum Club of te dineren in de Horseman saloon.

 • Dag 7. Flagstaff - Cameron (140 mijl)

  Vandaag wederom een bijzondere dag. Vanaf Flagstaff gaan we naar de Grand Canyon. Naast het bekijken van de Grand Canyon vanaf de grond is er de mogelijkheid om een helikoptervlucht boven de Canyon te maken. 

 • Dag 8. Cameron - Blanding (205 mijl)

  De dag van vandaag draait om Monument Valley. In Monument Valley, bekend van vele films, komt het “easy rider”, gevoel volledig tot zijn recht. Na Monument Valley gaan we via Mexican Hat naar ons hotel in Blanding.

 • Dag 9. Blanding - Escalante (245 mijl)

  Een stukje terug de 95 op Canyon Land in waar we vele prachtige canyons zullen zien. Als afsluiting rijden we via het prachtige berglandschap van Garfield County door naar Escalante. Deze dag is door de vele spectaculaire valleys en canyons met aansluitend de groene bergen echt onvergetelijk.

 • Dag 10. Escalante - Mesquite (200 mijl)

  Vandaag gaat de route verder door het prachtig landschap van Utah. We bezoeken het Bryce Canyon National Park en rijden dan door het Zion park naar Nevada. In Mesquite wacht u een klein voorproefje van wat Nevada u te bieden heeft.

 • Dag 11. Mesquite - Las Vegas (200 mijl)

  Vandaag alweer de laatste motordag. We langs Lake Mead naar de wereldberoemde Hoover Dam. Bij de Hoover Dam hebben we de tijd om rond te kijken alvorens we doorrijden naar "the entertainment hoofdstad van de wereld", Las Vegas.

 • Dag 12. Terugreis.

  Terugreis

 • Aankomst Schiphol

  Aankomst schiphol

Nu online boeken!

Vertrekdata

Prijzen

 • Categorie 2 €4,100,-
 • Categorie 3 €4,350,-
 • Categorie 4 €4,600,-
 • Categorie 5 €4,750,-
 • Duo Passagier €2,350,-
Meer info & bijkomende kosten

Bijkomende kosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief retourvlucht Schiphol - San Francisco, Hotel/motel overnachtingen, huur van de motor, brandstof, volgauto, reisleiding. De entree van de Nationale parken zijn niet inbegrepen. Hiervoor kunt u in Amerika een Nationale Parken Pas aanschaffen. Er mogen 2 motoren op een pas de parken binnen, de prijs per motor is 40 dollar voor de gehele reis.

De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per hotel/motel kamer.Mocht u alleen op de kamer willen slapen dan hanteren wij een toeslag voor een éénpersoonskamer van €50,00 per nacht per kamer.

De prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief vluchttoeslagen. De vluchttoeslag bedraagt momenteel € 367,- per vliegticket maar kan door locale regelgeving en brandstoftoeslagen variëren.

Alle motoren zijn verzekerd en bij schade heeft u een eigen risico van 1.500,- euro. Middels een V.I.P. verzekering kunt u dit eigen risico herverzekeren. Deze herverzekering kost 12 euro per motordag en uw heeft dan geen eigen risico

Alle prijzen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, afgedrukt in Euro.

Parken die we bezoeken:

Steden die we bezoeken:

Bijzonderheden:

Impressies van de “Indian Shortcut” motorreis:

Enthousiast geworden? Boek dan nu uw unieke “Indian Shortcut” motorreis !

Nu online boeken!
:)