Fly & Bike

Wilt u alleen of met een eigen groep een route door Amerika of Canada rijden, ook hiervoor kunt u bij U.S.Bikers terecht. 

Voor Fly and Bike hebben we 2 mogelijkheden
 

1.  Fly & Bike
Bij Fly & Bike boekt u bij ons uw vliegticket en de huur van de motor eventueel samen met de eerste en laatste hotelovernachting. U bepaald zelf uw route en regelt uw eigen hotelovernachtingen. Uiteraard kunnen wij u helpen met het uitzetten de route om het nog avontuurlijker te maken.
 

2.  Motorhuur
Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een motor te huren. Wij regelen voor u de motor en de verzekeringen. U regelt zelf uw vliegtickets en hotelovernachtingen.


Bij fly and bike hanteren we de zelfde motorcategorieën als bij de begeleide reizen. Alleen de motoren van Categorie 1 en 2 zijn niet beschikbaar voor Fly and Bike.

U kunt fly and bike natuurlijk ook nog uitbreiden met het huren van een auto. Dit kan bijvoorbeeld aansluitend op de motorreis maar natuurlijk ook als volgauto voor een gemengde groep motoren en auto's.

 In het onderstaand overzicht staan de prijzen per categorie per dag. De prijzen zijn afhankelijk van de categorie, de huurperiode en het aantal dagen. Hieronder ziet u de prijsindicatie voor het huren van een motor. Een aantal staten hanteren nog lokale toeslagen, deze worden los in rekening gebracht. Voor de maanden augustus en september hanteren wij een hoogseizoen toeslag van 10 euro per motordag.

 
Fly and Bike 2018

Naast de verhuur van de motor zijn er 3 opties voor de motorverzekering. (VIP, E-VIP en E-VIP-ZERO) Daarnaast is het verstandig om een SLI verzekering af te sluiten. Een SLI verzekerd schade aan derden.Uiteraard is het mogelijk om de motor in de ene stad op te halen en in te leveren in een andere stad. Hiervoor wordt en one-way fee in rekening gebracht en deze fee is afhankelijk van de afstand. In de onderstaande tabel staan de prijzen van de One Way Fee.Denkt u dat Fly and Bike iets voor u is, vraag dan per email een vrijblijvende offerte aan via motorreizen@usbikers.nl
:)